Today we are open from 10.00 to 18.00
vichymala.jpg Gallery (+2)

Vichy Consult: Dani zdrave kože u BBI Centru

Nakon što je u maju ove godine održan vrlo uspješan Vichy Consult projekt, sada ponovo imate priliku u BBI Centru, od 1. do 3. oktobra, obaviti besplatan pregled kože i posavjetovati se sa Vichy dermatolozima o optimalnoj njezi koja vam je potrebna.

Ovaj projekat se već tradicionalno provodi u svim većim evropskim zemljama već nekoliko godina. Sada imate priliku u BBI Centru dijagnosticirati probleme i dobiti besplatan consulting o njezi kože. Posavjetujte se sa dermatolozima o važnosti pravilne njege kože i pravilnoj zaštiti kože od štetnog djelovanja sunca i vjetra.


U Vichyju vjeruju, da je zdrava koža najpouzdanije, najnaprednije i najučinkovitije sredstvo za postizanje ljepote. Takvo uvjerenje prati i odgovornost Vichyja da ljude obrazuju o važnosti brige za zdravlje njihove kože koju svake godine manifestiraju u okviru projekta Vichy Consult.

U periodu održavanja Vichy Consult projekta u BBI Centru, od 1. do 3. oktobra, Vichy vam pri kupovini bilo kojeg Vichy proizvoda poklanja 20% popusta i uzorke komplementarne njege.

Latest news

Discover our latest news, sales & events