Today we are open from 09.00 to 21.00
resim-001.jpg Gallery (+2)

CILEK kid's rooms: u toku popust od 10% do 27%

U prodajnom prostoru ÇILEK kid's rooms u toku je kampanja popusta od 10% do 27%. Popust je odobren na više od tri stotine artikala. Posjetite nas i uvjerite se u kvalitet i dobru cijenu.

ÇILEK je marka među liderima u svom sektoru koja posjeduje svoj "GS" CERTIFIKAT, što znači da su ÇILEK sobe dizajnirane po standardima maksimalne dječije sigurnosti i prema EU kriteriju ne narušavaju zdravlje.

ÇILEK je osvojio nagradu Superbrands International kao jedina turska supermarka u svom sektoru za 2005. godinu. Danas ÇILEK u Turskoj posjeduje 93 konceptna,prodajna salona. Van Turske postoji čak 69 prodajnih salona i to u 23 zemlje svijeta (Holandija, Njemačka, Mađarska, Australija, Azerbejdžan, Iran, Egipat, UAE, Novi Zeland, Kazakistan, Maroko, Alžir, Kosovo, Japan, SAD, Portugal, Grčka, Ukrajina, Rusija, Kuvajt i Makedonija).

Besplatna kućna dostava i montaža na području cijele Bosne i Hercegovine, 5 godina garancije. Za sve informacije kontaktirajte nas na broj telefona 033/223-494 ili posjetite našu web.stranicu: www.cilek.com.tr.

Latest news

Discover our latest news, sales & events