Today we are open from 10.00 to 18.00
ispred_centra.jpg Gallery (+2)

BBI Centar nagrađuje u emisiji Sarajevsko veče

Na Trgu djece Sarajeva, ispred BBI Centra, od subote, 8. augusta, ponovo počinje snimanje revijalno-zabavne emisije „Sarajevsko veče“ koju uživo prenosi TV SA.


Za sve gledatelje, BBI Centar je sa svojim klijentima obezbijedio niz zanimljivih i vrijednih nagrada, ali i mnoštvo zabave.

Tako će Salsa Jeans, čiji se prodajni objekat nalazi na prvom spratu u BBI Centru, u okviru Nagradne igre, najsretnijeg gledatelja obradovati poklon bonom u iznosu od 100 KM. Svi ljubitelji obuće morat će pažljivo gledati emisiju jer i ovoga puta Formentini, čiji se prodajni salon nalazi u BBI Centru na prvom spratu, nagrađuje cijenjene gledatelje poklon bonom u iznosu od 100 KM, ukoliko tačno odgovore na nagradno pitanje.

Svjetski poznati brend Timberland također će obradovati nekoga od gledatelja nagradnim poklon bonom u iznosu od 100 KM koji možete iskoristiti u Timberland shopu u BBI Centru na prvom spratu.

Svi gledatelji, kako oni na Trgu tako i oni ispred malih ekrana, bit će u prilici da osvoje i dodatne nagrade koje je za njih spremila Eurofarm apoteka, Index – hemijska čistiona i Pizzeria Pinocchio. Za sve štediše među vama, BBI Banka pripremila je i štednu knjižicu sa iznosom od 50 KM za dobar početak uspješne štednje. 
 

Latest news

Discover our latest news, sales & events