Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
1675160195-image00019.jpeg Galerija (+20)

ZOO Centar

Zoo Centar je lanac specijalizovanih prodavnica za kućne ljubimce čije vam usluge stoje na raspolaganju vise od 20 godina. Iz godine u godinu stičemo i gradimo povjerenje ne samo ljubaznošću osoblja već i širenjem i prilagođavanjem asortimana svjetskim trendovima.

Česti smo posjetioci pet sajmova sa kojih donosimo aktuelne nove proizvode i korisne informacije. Pioniri smo u prodaji kućnih ljubimaca u BiH te smo tokom dosadasnjeg uspješnog poslovanja prezentovali i egzotične životinje koje do tada nisu bile viđene na našim prostorima.

Naš su pet shop često posjećuju djeca iz vrtića i osnovnih škola koja, sa vaspitačima i nastavnicima, dolaze u potrazi za edukacijom o njima nepoznatim vrstama čije su fotografije mogli gledati samo u školskim knjigama. Priča o Zoo Centru traje i dalje zahvaljujući prije svega odgovornosti koju ulažemo u svaki aspekt našeg djelovanja ali i ljubavi koja nas motiviše da još kvalitetnije i sa više posvećenosti brinemo o potrebama naših kupaca.

Sa motom „All we need is love“, Zoo Centar ulazi u treću deceniju postojanja unaprijed se radujući vremenu koje će provesti sa vama, uz vas i za vaše kućne ljubimce.