Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
zc_1.jpg Galerija (+19)

Zlatarna Celje

Zlatarna Celje još od 1844. godine diktira modne trendove u oblikovanju nakita. Vrijednost i značaj naše robne marke se zasniva na vrhunskom dizajnu i visokom kvalitetu zlatarskih majstora, koji tradiciju ručne izrade nadgrađuju modernom tehnologijom.

Danas je Zlararna Celje jedan od najvećih proizvođača nakita u Evropi sa široko rasprostranjenom maloprodajnom mrežom, a posjeduje brandove Zlatarna Celje i Lencia. Ponosni smo i radosni što ćete nositi nakit koji smo zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu brižljivo pripremili za vas.

ZLATARNA CELJE NAKIT


Široka ponuda nakita Zlatarne Celje namijenjena je potrošačima svih generacija. Na raspolaganju su prekrasni bezvremenski dizajni iz zlatne kolekcije, gdje možete birati između 14 - i 18-karatnog zlata i platine. Svim hrabrijim, koji bi željeli slijediti modne trendove, posvećena je srebrna kolekcija Lencia. Na prvom su mjestu uvijek želje i potrebe kupaca, stoga smo spremni slušati i one zahtjevnije koji pomoću našeg tima dizajnera mogu dizajnirati svoj jedinstveni komad nakita. Sve kreacije Zlatarne Celje odražavaju dugu tradiciju i iskustvo zlatarskih majstora u kombinaciji s dostignućima moderne tehnologije.

LENCIA NAKIT


Lencia je popularan brand europskog dizajna Zlatarne Celje koji pruža besprijekoran moderan proizvod. Svojim imenom opravdava kvalitetu višeg cjenovnog razreda srebrnog nakita. Nakit Lencia odražava modernu viziju mješavinom moderne tehnologije i ručne obrade. U proizvodnji novih modela primjenjujemo i pratimo međunarodne trendove. Uz savršen dizajn i korištenje moderne tehnologije dajemo našim kolekcijama dodir posebnosti i inovativnosti. Robna marka Lencia predstavlja Lencia satove, Lencia nakit, Lencia Charms, Lencia beads i liniju nakita od čelika Lencia S.