Danas smo otvoreni od 10.00 do 18.00
tom_mali.png Galerija (+2)

Tom Tailor

Tom Tailor je atraktivna robna marka muške, ženske i dječje odjeće. To je njemačka robna marka osnovana 1962. godine u Hamburgu, a danas je prisutna u 35 država svijeta. Namijenjena je svima koji cijene modu, a istovremeno nisu žrtve skupih brendova.

Tom Tailor je atraktivna robna marka muške, ženske i dječje odjeće. To je njemačka robna marka osnovana 1962. godine u Hamburgu, a danas je prisutna u 35 država svijeta. Namijenjena je svima koji cijene modu, a istovremeno nisu žrtve skupih brendova. Tom Tailor je namijenjen našim kupcima koje od odjeće očekuju da se u njoj osjećaju udobno i opušteno, ali i moderno.  

U  ARIA mall-u Tom Tailor predstavljamo sa slijedećim kolekcijama: Tom Tailor Man Casual koji je kao stvoren za mladog sportskog muškarca čiji je moto da treba raditi da bi živio, a ne živjeti da bi radio! Tom Tailor Woman Casual koji je stvoren za mlade, kozmopolitske i neovisne žene.  Tom Tailor accesories je kolekcija koja obuhvata veš, torbe, kaiševe, cipele, čarape, nakit i ostale sitne modne dodatke. Više o robnoj marki Tom Tailor na stranici proizvođača: www.tom-tailor.com