Danas smo otvoreni od 10.00 do 18.00
1685620797-untitled-design-22.jpg

Telemach

ARIA je bogatija za još jedan sadržaj. U prizemlju ARIA mall-a možete pronaći showroom Telemacha gdje će vam ljubazno osoblje predstaviti najnoviju ponudu iz svijeta telekomunikacija i tako vaš život učiniti zanimljivijim.

Britanski investicioni fond Mid Europa Partners, koji je vlasnik brojnih telekomunikacionih kompanija širom Evrope (Aster u Poljskoj, Invitel u Mađarskoj, Orange u Austriji), te zajedno sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) vlasnik Telemacha u Sloveniji i SBB-a u Srbiji, ušao je i na bosanskohercegovačko tržište preuzimanjem kompanija BH Cabel Net, Elob i Global Net. 

Predstojeće ujedinjenje, pod imenom Telemach, omogućilo je nove, unaprijeđene servise bazirane na najsavremenijim tehnologijama. Osim novih, popularnih kanala u ponudi analogne kablovske televizije, dostupne su i usluge nove generacije.

Krajnji cilj Telemacha je poboljšanje kvaliteta usluga koje vam pružaju BH Cabel Net, Elob i Global Net, pod novim imenom – Telemach, uz uvođenje najviših standarda koji vladaju u svijetu telekomunikacija.

TELEMACH D.O.O. 

Džemala Bijedića 216 / Showroom ARIA mall

Tel./Fax:  033 75 65 55; 033 45 21 88

Info Centar:  info@telemach.ba  

www.telemach.ba