Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
100dm-6992.jpg Galerija (+12)

Sport Reality

Sport Reality predstavlja mrežu od 31 maloprodajnih objekata koji se nalaze u gradovima širom BiH - Banjaluci, Sarajevu, Mostaru, Bijeljini, Foči, Tuzli, Zenici, Trebinju, Prijedoru, Bihaću, Doboju, Ljubuškom, Čapljini, Derventi,Tešnju, Livnu, Grudama, Zivinicama, Modriči, Gračanici, Brodu i Prnjavoru.

Uz nastojanje da se postigne idealan odnos kvaliteta i cijene, Sport Reality teži da ostvari blisku vezu sa kupcima i da kroz prodajni asortiman ponudi vrhunski kvalitet proizvoda koji će upotpuniti njihov životni stil i unaprijediti sportske rezultate.

U našim prodavnicama su zastupljeni tekstil, obuća, muški, ženski i dječiji program. Za svoje kupce smo pripremili širok asortiman sportske odjeće i obuće poznatih svjetskih brendova kao što su Nike, adidas, Reebook, Puma, Lotto, Converse, Ellesse, Cocomo, Kronos i dr.

Prepoznatljivi po stalnim akcijama i popustima, nastojimo da budemo što dostupniji svim potrošačima širom BiH. U Sport Reality prodavnicama pronaći ćete sve što Vam je potrebno, bilo da tražite sportsku opremu ili lifestyle modele.

Sport Reality pronađite u ARIA mall-u, na 4. spratu!