Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
b3_coffetogo.jpg Galerija (+6)

Spazio Boutique

Spazio Boutique je specijalizirana prodavnica u kojoj možete kupiti različite vrste kafe i prateće kafe aparate, ali i čajeve i čokoladne poslastice.
Tradicija ispijanja kafe rasprostranjena je širom svijeta, a u BiH ona ima posebnu dimenziju. Često puta, cilj nije samo pijenje ovog slasnog napitka, više je to priča, druženje i razgovaranje sa prijateljima, poznanicima i kolegama. Ova navika nosi svoje korijene u našoj zemlji od davnina.

Nedavno otvoreni Spazio Boutique nešto je novo na našem tržištu. Spojivši užitak i potrebu, napravili su jedinstven kutak za sve one kojima kafa ujutro, naveče i popodne predstavlja priliku za odmor i užitak. Nalazi se u ARIA mall-u, na etaži -1 pored Konzuma, a tople napitke koje ste do sada pili u Spazio kafeteriji, od sada možete i kupiti u Spazio Boutique i priuštiti sebi zadovoljstvo i kod kuće.

Na zadovoljstvo korisnika i uživatelja Manuel Caffé proizvoda, ova kafa prepoznatljiva po kvaliteti i bogatoj aromi, može se pronaći i u novootvorenom Spazio Boutiqu. Osim kafe, tu možete kupiti i kućne kafe aparate sa pratećim priborom, kao i mnogobrojne vrste Manuel čajeva i toplih čokolada.

Novo na tržištu je italijanski brend Vannucci čiji asortiman nudi vrhunske proizvode čokolada i pralina. Vannucci program podrazumijeva veliki broj različitih pralina, te čokolade od 35g, 100g, 250g, 350g, 500g, 800g i 1kg različitih okusa. Od svih proizvoda preporučujemo ručno rađene čokolade s lješnjacima, bademima i karameliziranom korom od narandže. Uskoro će se u ponudi naći i čokolada sa 100% kakaa.

FB stranica Spazio Boutique