Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
1668519383-penti-aria.jpg

Penti

Penti je brend koji služi ženama tokom cijelog njihovog životnog puta, sposoban da ispuni ženstvene i porodične potrebe djece ili partnera nudeći najbolja rješenja proizvoda koja će omogućiti ženama da poboljšaju svoju harmoniju i maksimiziraju moć svoje ženstvenosti u svom privatnom životu i u odnosu sa društvom.

Uloga brenda je da konstantno inspiriše žene tokom njihovog života, te s njima uspostavlja lični odnos, i direktan dijalog.

Opažanjem potreba savremene žene, kolekcije nude sve ono kako bi naglasile svoju moć, entuzijazam i stav, bilo gdje da se nalazite. Od komada donjeg rublja, do mekanog spavaćeg programa. Kolekcije teže ka tome da olakša svakodnevnicu svake majke, sestre, supruge, domaćice, poslovne žene, i ono što one zaista i jesu, snažne i jedinstvene.

Penti pronađite na III. spratu Aria mall-a, čiji je enterijer uređen po posljednjim standardima, te nudi novu intimniju dimenziju kupovine. Zasigurno će biti omiljeni izbor, zahvaljujući jedinstvenoj kvaliteti i bogatoj ponudi.