Danas smo otvoreni od 10.00 do 18.00
1685618713-untitled-design-20.jpg

Lush

Lush proizvodi svježu, rukom rađenu preparativnu i toaletnu kozmetiku. Proizvodi čiste, njeguju te po prirodi sastojaka blagotvorno djeluju na duh i raspoloženje.

Vodeća smo internacionalna tvrtka u sektoru prirodne kozmetike, te br.1 u kontekstu društvene odgovornosti na polju zaštite životinja.

Lush proizvodi svježu, rukom rađenu kozmetiku. Proizvodi čiste, njeguju te po prirodi sastojaka blagotvorno djeluju na duh i raspoloženje.

Vodeća smo internacionalna tvrtka u sektoru prirodne kozmetike, te br.1 u kontekstu društvene odgovornosti na polju zaštite životinja.

Pristup maloprodaji bitno je drugačiji od uobičajenog.
Poslastice za ljepotu, sapuni poslagani na blokovima jedan na drugi, izloženi su na masivnim drvenim stolovima te ih građani najčešće zamjenjuju za hranu, jer kako govore izgledaju kao egzotični sirevi.
Dobrobiti koje pruža takvo tradicionalno naslijeđe izlaganja hrane, mogućnosti su da kupac po želji odabere između krutih šampona ili pjenušavih kupki, krema ili svježih maski za lice, te da od 240 različitih proizvoda, direktnim kontaktom sa proizvodom koji se prodaje na dekagrame lakše odabere koliko i čega želi kupiti.

U početku nastajanja kompanije, ideja vodilja bila je napraviti najprirodniju moguću preparativnu i toaletnu kozmetiku, a pri tome izbjegavati koristiti sintetičke sastojke.
Lush proizvodi sadrže visoko kvalitetne - i što je važno- gdje god je moguće organski
proizvedene sastojke: bilje, voće, cvijeće i eterična ulja.

Osim svježine koja je u srcu Lush proizvoda i filozofije, Lush također nosi ekološku poruku.
U skladu s njom većina je naših proizvoda ‘’gola’’ bez otpadne ambalaže, što ujedno predstavlja izazov Lush kreativnom timu, kako bi i dalje smišljao inovacije u krutim formulacijama koje ne zahtijevaju složenije pakiranje.

Lush d.o.o., dio je Lush svjetske obitelji čije je sjedište Poole, Engleska.