Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
1667304895-dscf5516.jpg Galerija (+12)

Konzum d.o.o./Konzum Ltd

Trgovački lanac Konzum sa više od 110 prodavnica zauzima lidersku poziciju na BiH tržištu. Konzum prodavnice su prema svojim karakteristikama svrstane u 3 formata: super, maxi i male prodavnice, a odgovaraju različitim potrebama naših potrošača.

U sastavu Konzuma posluju i dva veleprodajna Velpro centra u Sarajevu i u Čitluku.

Bogat asortiman Konzumovih prodavnica broji više od 30.000 artikala sa posebnim naglaskom na uvijek svježe voće i povrće, te meso vrhunske kvalitete. U Kozumovom asortimanu izuzetno je značajan i udio domaćih proizvoda. U saradnji sa domaćim proizvođačima Konzum realizira i ponudu privatne robne marke K plus i Standard. Riječ je o kvalitetnim proizvodima, veoma povoljne cijene, dok je u asortimanu Velpra zastupljena robna marka Rial.

Konzum svoje poslovanje temelji na kontinuiranoj komunikaciji sa kupcima, prepoznavanju njihovih potreba, te neprestanom prilagođavanju svog poslovanja najnovijim svjetskim trendovima. U skladu s tim osim redovnih vikend i kataloških akcija, akcija trajno sniženih cijena te nagradnih igara, Konzum svojim kupcima nudi i kupovinu putem Interneta, dok je za naredni period planirano i uvođenje programa nagrađivanja kupaca tzv.loyalty programa.

Maxi Konzum Sarajka prodavnica u sklopu ARIA mall-a prostire se na više od 1000m2 prodajne povšine, a kupcima će nuditi bogat asortiman od više od 15.000 artikala. Iz ponude posebno izdvajamo: raznovrsnu ponudu voća i povrća, pekarskih proizvoda i kolača, gotovih jela, mliječnih i delikatesnih proizvoda te mesa i ribe vrhunske kvalitete.