Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
1.jpg Galerija (+9)

Juventa Sport

Juventa Sport u svojoj tržišnoj komunikaciji posebno težište stavlja na mlade i njihov izbor. Juventa (Juventas) je bila boginja mladosti kod starih Rimljana, čime se komunikacija prema toj najširoj ciljnoj grupi još više pojačava i produbljuje. Mi nastojimo da vezu između sporta i mladih ljudi još više osnažimo svojim angažovanjem u svim segmentima poslovanja.

Nastojimo da kroz edukaciju i promociju sporta uopšte podstaknemo razmišljanja o zdravom načinu života, aktivnostima i djelovanju koje doprinosi poboljšanju sveukupnog stanja organizma savremenog čovjeka. Svjesni smo da okolnosti u kojima se odvijaju čovjekove svakodnevne aktivnosti znatno otežavaju njegov aktivan odnos prema vlastitom zdravlju, ali nastojimo da uticaj tih okolnosti svedemo na najmanju moguću mjeru.

Cilj nam je da u narednom periodu postanemo jedan od najvećih distributivnih lanaca u oblasti sportske opreme i rekvizita na području Bosne i Hercegovine, šireći prodajni asortiman i stalno usavršavajući sebe u svim segmentima. Pored usavršavanja prodajnog procesa, mi se trudimo da paralelno usavršavamo znanja našeg osoblja i mogućnosti informativnog sistema kao ključne podrške savremenom poslovanju. Želimo da postignemo potpuno zadovoljstvo naših kupaca, što smatramo i jedinim mjerilom kvaliteta našeg rada.

Odabirom kvalitetnih proizvoda najvećih i najpoznatijih svjetskih proizvođača, mi kod naših kupaca stičemo sve veće povjerenje. Na raspolaganju smo svima njima, ali i našim poslovnim partnerima, kako bismo pomogli u optimalnom izboru proizvoda odgovarajuće namjene i optimalnog odnosa cijene i kvaliteta. Zato u stalnoj komunikaciji sa našim kupcima dobijamo informacije o njihovim zahtjevima, primjedbama i sugestijama i pokušavamo izaći u susret svima njima koliko je to moguće. Zahvalni smo im na vremenu koje nam tom prilikom posvećuju. Hvala im i na razumijevanju, jer su i oni svjesni da samo na taj način postižemo, održavamo i širimo naše uspješne poslovne i prijateljske kontakte.

Juventa Sport je dio preduzeća "Jaćimović d.o.o.", koje je u protekle dvije decenije uspješnog rada izraslo u regionalno prepoznatljivo ime u domenu trgovine sportskom opremom, oružjem i opremom za lov. Počeli smo sa radom 1989. godine kao prodavnica opreme za lov, ličnog naoružanja i municije. Našu ponudu su tada činili proizvodi proizvođača sa prostora bivše Jugoslavije. Uvažavajući zahtjeve rastućeg tržišta, ubrzo proširujemo djelatnost na polje trgovine sportskom opremom na veliko i malo. Za kratko vrijeme preuzimamo veliki dio tržišta, u saradnji sa vodećim svijetskim brendovima kao što su: Adidas, Nike, Reebok, Puma, Kelme, Converse, Head, Stiga i drugi. Naš logo postaje simbol kvalitetne usluge i sigurnog poslovanja.

Naše strateško opredjeljenje je postizanje i očuvanje jedne od ključnih pozicija distributera sportske opreme i rekvizita na ovim područjima. Saradnja sa najvećim svjetskim proizvođačima ove vrste proizvoda, održavanje dobrih poslovnih kontakata sa veleprodajnim i maloprodajnim objektima širom Bosne i Hercegovine, odgovornost prema poslu, briga o našem osoblju i kupcima... učiniće da postignemo zadane ciljeve.

Pažljivim izborom dobavljača mi želimo našu ponudu učiniti raznovrsnom i prihvatljivom cjelokupnom tržištu Bosne i Hercegovine. U tom smislu smo beskompromisno opredjeljeni za kvalitet po najboljoj cijeni. Iz takvog opredjeljenja je i nastala naša saradnja sa proizvođačima kao što su Adidas, Nike, Puma, Converse, Head, Kelme, Arena, Reebok, Stiga, Fred Perry, Iguana i mnogim drugim. Sigurni smo da su kvalitet i reputacija koje uživaju ovi proizvođači dovoljan razlog da nam poklonite svoje povjerenje.

U skladu sa našim strateškim opredjeljenjem ka širenju mreže maloprodajnih centara sportske opreme i rekvizita na području Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, otvorili smo maloprodajne objekte u Banjaluci, Prijedoru, Gradišci, Kozarskoj Dubici, Laktašima, Bijeljini, Brčkom, Doboju i Tuzli. Tako će stanovnici ovih područja biti u mogućnosti da u svojoj neposrednoj blizini kupuju proizvode vrhunskog kvaliteta po veoma pristupačnim cijenama. U posebno opremljenom prijatnom ambijentu, na raspolaganju vam je širok asortiman artikala za veliki broj sportova, kao što su fudbal, košarka, odbojka, tenis, stoni tenis, rukomet, plivanje, biciklizam, atletika, borilački sportovi, fitness... Cilj nam je uspostavljanje jake maloprodajne i distributivne mreže, koja će biti u stanju da zadovolji i najzahtijevnije kupce.

Ako ste neodlučni u izboru opreme ili ne poznajete dovoljno karakteristike pojedinih proizvoda, naše ljubazno osoblje će se potruditi da vam predoči najvažnije osobine tih proizvoda i na taj način olakša vaš izbor.

SARAJEVO – Ulica : Trg djece Sarajeva 1 , e-mail: sarajevo1@juventasport.com