Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
glow-out-model-3.jpg Galerija (+20)

INGLOT

S više od 30 godina iskustva, fokusirani smo na stalni razvoj. Lokalni uspjeh nas je odveo na ideju o predstavljanju robne marke na međunarodnom tržištu, tako da je mapa našeg prisustva na svjetski prestižnim lokacijama jednostavno procvjetala od 2006. godine.

Make – up entuzijasti naći će nas na šest kontinenata i na skoro 700 lokacija, od londonskog Oxford Streeta, Piazza del Duomo u Milanu, Times Square u New Yorku do Grand Canal Shoppesa u Las Vegasu.

Ne bojimo se izazova prisustvovanja vrhunskim događajima kao što su NYFW ili PFW, ili pak saradnje sa modnim brandovima i dizajnerima kao što su Kenzo, Michael Costello ili Francesco Scognamiglio.

Štaviše, dio smo projekata velikih razmjera na Broadwayu, kao što su Mamma Mia, PIPPIN, Lion King ili The Cripple of Inishmaan.

A šta INGLOT čini tako posebnim? PROIZVODI - naš ponos! Kombiniranje naučne tehnologije s živim bojama rezultiralo je impresivnim obiljem proizvoda i boja u koje se jednostavno zaljubljuje. Skoro 95 posto proizvoda i pribora proizvedeni su u našim vlastitim prostorima. Daleko važnije, kvalitetni sastojci idu ruku pod ruku s fer cijenama.