Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
1667223051-untitled-design-38.jpg

Heta

Heta d.o.o. je nastala na obiteljskoj tradiciji u urarstvu i trgovini nakita koja je počela još 1892. godine. Poduzeće Heta je postalo jedno od najvećih i najrespektabilnijih uvoznika satova i modnog nakita za bosansko-hercegovačko tržište.

Heta d.o.o. je nastala na obiteljskoj tradiciji u urarstvu i trgovini nakita koja je počela još 1892. godine.

Poduzeće Heta je postalo jedno od najvećih i najrespektabilnijih uvoznika satova i modnog nakita za bosansko-hercegovačko tržište.


Generalni smo zastupnici velikih internacionalnih kompanija i brandova u proizvodnji satova i modnog nakita od srebra i čelika: EganaGoldpfeil grupe koja je predstavnik brandova:  JOOP!, Cerruti 1881, Pierre Cardin, Esprit i Puma, te  Festina grupe (Festina, Jaguar, Lotus, Candino, Calypso brandovi).

Isto tako, surađujemo sa kompanijama iz Austrije i Švicarske koje proizvode visokokvalitetne baterije i remene za satove.

Kao uvoznici, osigurali smo i vrhunski servis satova i nakita sa iskusnim stručnjacima na tim poljima.
 

Festina Group osnovao je prije više od dvadeset i pet godina poduzetnik Miguel Rodriguez, smjestivši sjedište tvrtke u Barcelonu. Potvrđujući kako uspješna urarska firma može sjajno poslovati i izvan Švicarske.


FESTINA GRUPA

Festina je u posljednjih četvrt stoljeća otvorila podružnice širom svijeta, okupivši pod svoje okrilje brandove kao što su Lotus, Jaguar, Candino, Calypso te naravno Festinu. U grupi danas radi više od dvije tisuće ljudi, koji prodaju više od četiri milijuna satova u šezdeset i pet država. Festina Group je od samog početka obilježavao inovativni dizajn i kvaliteta proizvoda koji su izlazili iz proizvodnih odjela u Švicarskome Herbetswillu te specijalizirane radionice za zlatne satove u Španjolskoj Cordobi.

VEZA S BICIKLIZMOM

Stoga i nije čudno kako je upravo Festina lansirala prvi sat s mjesečevim fazama na Španjolskom tržištu još 1985. godine te prve satove od titana i aluminija. Iako je grupa u cjelini posvećena podupiranju sporta i sportskih događanja, upravo je brand Festina najjače povezan s biciklističkim događanjima pa je trenutačno službeni mjerač vremena na utrkama Tour de France, Tour de Suisse i Tour de Romandie.
 


Cerruti 1881 predstavlja kolekciju satova za 2009.
Galerija elegantnih inovacija


Za svaku priliku, za svaku osobnost, za svaki životni stav negdje postoji i savršeni ručni sat. Satovi Cerruti 1881 namijenjeni su onima koji cijene nepogrešiv talijanski osjećaj za modu i precizne mehanizme švicarskih proizvođača satova.

Najnovija kolekcija koju predstavlja Cerruti 1881 nudi liniju satova osmišljenih da privuku pogled modnih znalaca i dušu inženjera. Satovi za 2009. obuhvaćaju uspješan dizajn podvrgnut naprednoj evoluciji i novim izrazima umjetnosti izrade satova.

Pet skupina modela osvajaju pozornošću koja je posvećena detaljima, vrhunsko kvalitetom i ikoničnom otmjenošću po kojoj je ime Cerruti 1881 s pravom postalo poznato.

Tradizione Marina – Nepogrešivo pouzdanje s iskrom sjaja

Svojom solidnom izradom i stalnim razvojem linija Tradizione Marina ne prestaje plijeniti pozornost. Sportski model za 2009. ima veliki prikaz datuma, pa njegov vlasnik može samo jednim pogledom pratiti svoju obično prepunu satnicu. Blistavi Swarovski kristali na kućištu daju dražesnu iskru glamura ovom sportskom satu koji se nudi s nekoliko završnih obrada i u kombinaciji s različitim metalnim ili kožnim remenima.

Scatola Grande – Zašto tajiti šik?

Ljubitelji satova Cerruti 1881 sjetit će se četvrtastog medaljona Scatola. Ove je godine škrinja s blagom otvorena i svijetu otkriva sofisticirani stil. Upotpunjena Swarovski kristalima i smjelim prikazom logotipa u obliku pruge u boji antracita, moderna Scatola Grande se može dobiti u različitim tonovima, uz mogućnost izbora između rimskih i arapskih brojki.

Roma Sportiva – Pozdrav unutarnjem gladijatoru

Sigurno nošenje zahvaljujući ojačanom remenu od poliuretana… Otporan na visoki pritisak – vodootporan do 10 bara… Čitljiva u djeliću sekunde, tako da vlasnik ne gubi dragocjeno vrijeme… Markantan, trajan, sportski – ovo je sat za čvrste i izdržljive osobe.

Genova – Klasična simetrija u suvremenom izričaju

Sama bit umjetnosti izrade satova precizno smještena u nježno oblikovano pravokutno kućište. Ovaj model savršeno pristaje na zapešće, a na njegovoj prostranoj površini smještena su tri umirujuće četvrtasta i jasno vidljiva kronografa. Rimske brojke i mogućnost odabira kožne ili metalne narukvice naglašavaju klasičnu privlačnost. Neki modeli ukrašeni su Swarovski kristalima.

Traditizione – Iz trajne vrijednosti rađaju se tradicije

Vrijeme neumitno prolazi, svijet se mijenja, ali stvarna kvaliteta odolijeva i zadržava odmah prepoznatljivu auru koja transcendira svakodnevnicu. Upravo takva je ova klasična serija satova koja protok vremena prikazuje pomoću kotača unutar kotača unutar kotača. Nude se izvedbe s Chrono, osnovna izvedba s tri kazaljke i jedinstveni ženski model s intrigantnom