Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
g14.jpg Galerija (+19)

Geppetto

Dječija igraonica Geppetto je od svog otvaranja postala omiljeno mjesto za druženje naših mališana i njihovih roditelja. Igraonica se nalazi na petom spratu BBI Centra u Sarajevu.

U sklopu igraonice se nalazi i caffe bar Geppetto. Cijeli prostor zajedno zauzima površinu od 147 kvadratnih metara i 144 kvadratnih metara terase/bašte.

Prozračni i suncem okupani Geppetto pravo je mjesto za odličnu zabavu, igru, druženje, i kreativnost djece a sve pod nadzorom profesionalnog i visoko educiranog osoblja.

Radno vrijeme igraonice „Geppetto“:

09:00-22:00 – radnim danima i subotom

10:00-20:00 – nedjeljom

Nedjeljom, u periodu od10:00 do 11:00h „Open door in Geppetto“ GRATIS usluga „Boravak djece u igraonici isključivo uz nadzor roditelja“.

Boravak djece u igraonici planiran je kao druženje kroz razne interaktivne aktivnosti i radionice koncipirane na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, teme i sadržaje uz aktivni rad tijela, uma i mašte.

Radionice će se održavati najmanje dva puta sedmično sa unaprijed definiranim temama i terminima.

Iako igraonica nije odgojno-obrazovna ustanova, djeca su u iskusnim i stručnim rukama ljubaznih odgajateljica.

Želite li svojoj djeci organizirati nezaboravnu proslavu rođendana ili neku drugu vrstu proslave (Vaš rođendan, godišnjicu, privatnu zabavu, blagdansku proslavu) odaberite jedan od "Geppetto" Party paketa i rezervirajte svoj termin već danas.

Kontaktirajte nas pute e-maila geppettoigraonica@outlook.com.

- Pravilnik