Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
mali.jpg Galerija (+7)

Domod

DOMOD je najveći lanac robnih kuća sa najširom ponudom bijele i audio-video tehnike, IT opreme, alata, malih kućanskih aparata, posuđa, kućnog tekstila i mnogobrojnih kućnih aksesoara.

Kompanija je sa dugogodišnjim iskustvom u distrubuciji i prodaji visokokvalitetnih proizvoda vodećih svjetskih brendova kao što su Samsung, VOX, Sony, LG, Philips, Beko, Panasonic, HP, Dell, Toshiba, Lenovo, ASUS, Canon, Black&Decker, Dewalt, Metalac, Korkmaz, Tefal, Rowenta i dr.

Lanac robnih kuća koje uspješno posluju i tradicija od 15 godina DOMOD su učinili firmom od povjerenja koja je odgovarala i odgovara na potrebe svojih kupaca. Od osnivanja do danas DOMOD kontinuirano razvija i proširuje ponudu i asortiman proizvoda. Rezultat tih napora i stalnog rada je devet maloprodajnih poslovnica, razvijena sindikalna prodaja i pokretanje web shopa za online prodaju.

Domod je prepoznatljiv i po raznim oblicima pogodnosti pri kupovini kao što su kreditne linije, konkurentne cijene, visoka garancija na proizvode, kvalitetna usluga i servis za brendove koje zastupa te ljubazno osoblje. Posebno se izdvajaju kreditne linije koje čine PIO express krediti, sindikalni krediti i ostali robin krediti preko banaka te kartično plaćanje na rate.

DOMOD trenutno posluje u devet maloprodajnih objekata od kojih je osam na području Sarajeva i jedan u Zenici.

DOMOD je mjesto za kojeg kupci uvijek znaju gdje su i zašto su baš tu.