Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
car4you_bijeli.jpg

Car 4 You

Više od 10 godina iskustva i preko 10 000 zadovoljnih korisnika samo su neki od razloga zašto izabrati CAR4YOU rent a car.

Dugogodišnjim iskustvom, konstantnim obnavljanjem flote automobila, ulaganjem u obrazovanje uposlenika, povoljnim cijenama te posebnim pristupom našim klijentima dobili smo jednu od najljepših nagrada, nagradu zadovoljstva naših dragih klijenata, a veliko zadovoljstvo nam pruža i činjenica da se naš trud i rad cijeni ne samo u Bosni i Hercegovini, već i na svjetskoj razini.

Zašto smo rent a car broj jedan u Bosni i Hercegovini? Poseban pristup klijentima i njihovim potrebama, vrhunska ponuda sigurnih i udobnih vozila, povoljne i pristupačne cijene, dovoljan su razlog da provjerite zašto je više od 10.000 klijenata zadovoljno našim uslugama. Nemojte čekati, pronađite brzo i jednostavno svoje idealno rent a car vozilo i otkrijte ljepote Bosne i Hercegovine i regiona.

Sva naša vozila su opremljena klimatizacijskim uređajem, a na raspolaganju Vam je i mogućnost najma dječije sjedalice, sofisticiranih GPS uređaja te WiFi uređaja za mobilni internet.

Uz opremu, kvalitetu, te visoke sigurnosne i servisne standarde naših vozila, ponuda CAR4YOU rent a cara uključuje i usluge vraćanja vozila u drugom gradu, povoljne dugoročne najmove vozila, dostavu i preuzimanje vozila na području cijele Bosne i Hercegovine i regiona, uslugu lokalnih i međugradskih najmova vozila sa vozačem te novu uslugu FLEET4BUSINESS.

I na kraju, pitate se kako možemo biti najbolji a ujedno i povoljni. Odgovor je vrlo jednostavan – zato što stavljamo potrebe, želje i zadovoljstvo naših klijenata na prvo mjesto.

Rezervišite CAR4YOU rent a car vozilo i uvjerite se u kvalitet naše usluge www.car4you.ba.