Danas smo otvoreni od 10.00 do 18.00
1667219639-untitled-design-23.jpg Galerija (+3)

Baby Centar

Sarajevo je dobilo novo omiljeno okupljalište celebrity roditelja, ali i svih onih kojima su njihova djeca jedini istinki VIP.

Sarajevo je dobilo novo omiljeno okupljalište celebrity roditelja, ali i svih onih kojima su njihova djeca jedini istinki VIP.

U sklopu Baby Centar poslovnice u ARIA mall-u, otvoren je Baby Centar, jedinstveni prodajno-edukativni centar u kojem se na jednom mjestu može naći sve za trudnice, dojilje i djecu od nula do četiri godine.


Drugačiji prvenstveno po jedinstvenoj kvaliteti ponuđenih proizvoda, koji obuhvataju apsolutno sve što je potrebno da se spremno dočeka prinova u porodici, Baby Centar je ujedno i prvi prodajni objekat koji svojim korisnicima nudi edukaciju.

Kao ekskluzivni zastupnik svjetski poznate marke Philips Avent, koju preporučuju ljekari – stručnjaci za dojenje ali i majke širom svijeta, u sklopu Baby Centra nalazi se i jedinstveno savjetovalište za buduće roditelje u kojem je moguće riješiti nedoumice novih roditelja.Uz najkvalitetniji dječiji tekstil, baby i opremu za trudnice, te specijalizovane igračke koje se zasnivaju na sedam razvojnih elemenata, Baby Centar je i mjesto na kojem će vas posavjetovati šta je sve potrebno kako bi se spremno dočekalo rođenje djeteta, ali i kojem će se poklonu najviše obradovati novopečeni roditelji.

Ono što će obradovati djecu je prostor prilagođen njihovom uzrastu, dok će roditelje radovati izuzetnom kvalitetu prilagođene cijene svih ponuđenih artikala.