Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
_dsc3435_s.jpg Galerija (+9)

Alma Ras

Dodir koji volim...
Kompanija ALMA RAS osnovana je na Dan žena 1998. godine i od tada slovi za nezaobilazno mjesto ljubitelja kvalitetnog finog donjeg rublja i spavaćeg programa.

Jedna od ključnih politika poslovanja je briga o uposlenicima, zadovoljstvu radnika, ali i kupaca, te je za osamnaest godina rada, od male porodične firme prerasla u jednu od najpoznatijih firmi u BiH, sa širokom distributivnom mrežom kroz veleprodaju, ali i vlastite maloprodajne filijale širom BiH.

Svoju poziciju stvarala je isključivo zahvaljujući visokom stepenu kvalitete i prepoznatljivom imidžu tj. odabirom najboljih, visokovrijednih, prirodnih materijala kao i praćenjem svjetskih modnih trendova prilagođenim potrebama domaćeg kupca.

Ono što uvijek nanovo inspirira kreativni tim jeste – ŽENA. Situacije u kojima se žene svakodnevno nalaze, poput snenog ispijanja kafe u omiljenoj pidžami ili pripremanja za posao i izlazak u neodoljivom i udobnom donjem rublju koje će istaknuti njihovu ženstvenost, nadahnuće su za izradu udobnih modela od najfinijih materijala, jer ponekad vaš izgled zapravo odražava ono što nosite i osjećate direktno na svojoj koži.

Besprijekorno umijeće krojenja, predstavljeno kroz vrlo tradicionalnu formu, povezuje se s neformalnim, novim i modernim razmišljanjima.

Alma Ras nova kolekcija utjelovljuje savršenu kombinaciju udobnosti i senzualnosti. Čiste forme, svijetle boje i obilje cvjetnog uzorka glavni su protagonisti nove kolekcije koju možete naći u lijepo uređenim Alma Ras buticima u Sarajevu, Visokom, Zenici, Tuzli, Bihaću, Mostaru, Banja Luci, Bijeljini, Konjicu i Gradišci.

Luksuzno opremljen butik Alma Ras nalazi se i na trećem spratu ARIA mall-a, na površini od 61m2, gdje možete pronaći najširi asortiman:

• fino rublje za cijelu porodicu

• spavaći program - za trenutke koji su samo vaši

• modne sezonske artikle, majice, haljine, kupaće kostime, tunike za plažu

• program za slobodno vrijeme, peškire i modne dodatke