Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
1669989920-317330989-10160373981800115-2992360202398567526-n.jpg Galerija (+6)

U.S. POLO ASSN vas poziva - ove jeseni istražite prirodu

Kolekcija Jesen/Zima 2022/23 U.S. Polo Assn. ove jeseni priprema vas za predstojeće hladnije dane i uživanje u prirodi, i to uz popust od 60 posto na sve kolekcijske artikle.

Kolekcija u kojoj ove sezone dominiraju jarke bojem inspirisana krajolicima jezera Tahoe, obećava da će na kombinacije prenijeti zimsku udobnost u materijalima poput samta i vune te kariranim dezenima kako bi osjetili zimsku čaroliju koju želite.

Ove jeseni budite spremni na jarke boje!

U ženskoj kolekciji moguće je pronaći mnoštvo pletenih modela, počevši od onih jednostavih,  svakodnevnih pa do poludugih rolki sa širokim izrezom. Karirani dizajn, 3D heklanje i amblemi su favoriti USPA ženske kolekcije. Kombinezoni koji će ove godine vjerovatno biti omiljeni komad USPA ženske kolekcije, sa svojim šarenim dizajnom, teksas mekanim materijalom dolaze u high-waist i relaxed-fit modelima.

U muškoj kolekciji se nalaze modeli 3D pletenih i kariranih uzoraka koji savršeno pariraju udobnim i fleksibilnim materijalima od koji su pravljene slim fit chino hlače. Za one muškarce koji ipak vole nešto jednostavniji stil u kolekciji se, također, mogu pronaći obične majice pravljene od samta u raznim bojama. Teksas kolekcija koja dolazi u kombinaciji sa samtanim majicama uključuje i teksas chino hlače čijoj autentičnosti doprinosi „crosec“ tehnika kao i lagane, opuštene hlače sa kožnim detaljima.

Dukserice će ponovo biti favorit USPA Sports kolekcije. U raznim bojama, pletenim i heklanim materijalima sa amblemima, dizajnirane kako bi spojile sport i eleganciju. „Scuba“ dukserice pravljene od troslojnog materijala zauzimaju prvo mjesto kao najmoderniji komadi ove sezone.

Ukoliko želite naći nešto za sebe i svoje najmilije, dovoljno je da posjetite jedine autorizirane online platforme u BiH za prodaju USPA artikala www.uspoloassn.ba ili www.mojbrend.ba gdje možete naći autentične proizvode po 60 posto sniženim cijenama i krenuti u pravu jesenju ili pak zimsku avanturu kakvu zaslužujete!

Zadnje vijesti

Discover our latest news, sales & events