Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
dm.jpg Galerija (+2)

dm otvara 3 nove poslovnice

Kompanija dm sutra (u srijedu, 24. juna), otvara tri nove poslovnice u Sarajevu, Livnu i Širokom Brijegu. Svečano otvorenje svih poslovnica prati bogat zabavni program te mnogo atraktivnih dm iznenađenja. Iz dm-a posebno izdvajaju kolo sreće, sedmodnevnu nagradnu igru, poklone, program za najmlađe i atraktivne ponude proizvoda Moja marka.

Naime, 24. juna, u poslovnicama u Sarajevu (Koreja, na adresi Put života 12), Livnu (Gabrijela Jurkića bb) i Širokom Brijegu (Trg Ante Starčevića 1) dm kupci će sa svakim računom većim od 20 KM moći zavrtiti kolo sreće i osvojiti neku od brojnih nagrada.

Za dobro raspoloženje najmlađih zaduženi su animatori organizacije „Srce puno osmjeha“ koji će plesati i pjevati te djeci modelirati čarobne balone i lica crtati specijalnim bojama. Program obiluje muzikom, šarenilom i veseljem.

Svi kupci dm-a koji na poleđini računa napišu ime, prezime i adresu te ga ubace u za to pripremljenu kutiju, u novim dm poslovnicama,  do 01.07.2009. učestvuju u atraktivnoj nagradnoj igri sa vrijednim nagradama (1. nagrade kućno kino Samsung, mašina za posuđe Bira i mašina za veš Gorenje, 2. nagrada fotoaparat Canon, 3. nagrada 10 dm poklon paketa).

Javna izvlačenja dobitnika nagradne igre održat će se u 18:00 h. Sarajevo 06.07.2009 filijala na Koreji na adresi Put života 12, Livno 07.07.2009 u dm filijali u Livnu, na adresi Gabrijela Jurkića bb i Široki Brijeg 08.07.2009.u  dm filijali u Širokom Brijegu, na adresi Trg Ante Starčevića 1. Pravo na nagradu mogu ostvariti samo prisutni samom činu izvlačenja.

Od 24. juna i u novim dm poslovnicama nudimo atraktivne ponude te kvalitetne, a povoljne proizvode dm-ove linije Moja marka poput proizvoda Balea, Denk-mit, Alverde i mnogih

24. juna doživite jedinstven način kupovine u dm drogerijama u Sarajevu, Livnu i Širokom Brijegu.

Zadnje vijesti

Discover our latest news, sales & events