ARIA - 15 godina sa Vama! Mjesec rođendanskog slavlja!
1711548505-aria-vizual-1080x1080-1080x1920-px-v2-01.jpg

Central Park Real Estate donirao 5.000,00 KM za narod Gaze

U nastojanju da pruži podršku i pomoć onima kojima je ista najpotrebnija, Central Park Real Estate d.o.o., vlasnik ARIA mall-a, donirao je 5.000,00 KM Udruženju Pomozi.ba za pomoć narodu Gaze.

Ova gesta potvrđuje posvećenost Društva prema humanitarnim vrijednostima i solidarnosti u teškim vremenima.
Central Park Real Estate d.o.o posluje s visokim standardima etike i društvene odgovornosti, te prepoznaje važnost pružanja pomoći zajednicama u nevolji. “Naša odluka da podržimo Udruženje Pomozi.ba, organizaciju koja je poznata po brzoj i efikasnoj reakciji u hitnim situacijama, osigurava da će donacija biti iskorištena na najbolji mogući način kako bi se pružila hitnu pomoć ljudima u Gazi”, poručuju iz Central Park Real Estate d.o.o.
Uz podršku kompanija, društava, firmi, Udruženje Pomozi.ba i druge humanitarne organizacije mogu ostvariti veći utjecaj i pružiti neophodnu pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Njihov doprinos je od vitalnog značaja za izgradnju održivih i solidarnih društava širom svijeta.
"Iskreno zahvaljujemo kompaniji Central Park Real Estate d.o.o. što je prepoznala naš rad, trud i zalaganje, te je podržala akciju koju sprovodimo na području Gaze. Ovakva podrška nam je zaista od ogromnog značaja. U proteklih pet mjeseci u Gazu smo poslali humanitarnu pomoć u vrijednosti od 1.757.214,36 KM, a zahvaljujući i ovoj vrijednoj donaciji nastavit ćemo slati hranu, vodu i druge najpotrebnije proizvode, te na taj način palestinskom narodu barem malo olakšati najteže životne trenutke kroz koje prolaze“, poručuje Maja Arslanagić-Hrbat, gladnogovrnica Udruženja Pomozi.ba.

Zadnje vijesti

Discover our latest news, sales & events