Danas smo otvoreni od 10.00 do 18.00
1699000248-borboleta-image-1.jpg Galerija (+3)

Borboleta trgovina konačno stiže i u Sarajevo!

Borboleta, renomirani brend modnog nakita najpoznatiji po narukvicama na koncu sa srebrnim i pozlaćenim privjescima, otvara svoju prvu trgovinu u Sarajevu u sklopu ARIA mall-a.

Borboleta je već duže vrijeme najpoznatiji brend modnog nakita u Hrvatskoj, a i šire, čemu su zasigurno doprinijele mnogobrojne poznate ličnosti, poput Kendall Jenner, Paris Hilton, Jennifer Aniston, Lene Perminove i drugih, koje su velike ljubiteljice Borboleta nakita.

 Borboleta je svojih prvih deset godina postojanja prošle godine okrunila i spektakularnom modnom kampanjom u kojoj su sudjelovale Iva Radić, Tatjana Dragović i Teuta Mesaros, ali i značajnim rastom i razvojem brenda u regiji.

Osim suradnji sa celebritijima i influencerima, Borboleta je poznata i po kolaboracijama od kojih bi svakako mogli istaknuti one s Unicefom, Rimac automobilima, Coca Colom, umjetnicima Sašom Šekoranjom i Nenadom Soviljem te mnoge druge.

Svaki komad Borboleta nakita ručno je izrađen s puno pažnje i ljubavi te svaka Borboleta kolekcija priča svoju priču, stvorenu da inspirira i potakne karakter  pojedinca koji nosi Borboleta nakit. 

Borboleta se otvara u subotu, 04. novembra u ARIA mall-u na 1. spratu, a prilikom otvorenja, Borboleta priprema mnogobrojna iznenađenja i pogodnosti te poklone za prvih pedeset kupaca. Osim u mnogobrojnim trgovinama Borboleta nakit možete pronaći i na online shopu www.borboleta.co .

 

 

Zadnje vijesti

Discover our latest news, sales & events