Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
1666270500-iy6a0124.jpg Galerija (+3)

ARIA - Oduvijek, Vaše omiljeno mjesto susreta

ARIA je oduvijek bila omiljeno mjesto za kupovinu, društvena okupljanja i sastanke. Uvijek smo nastojali našim kupcima i zakupcima pružiti kvalitetne, inovativne projekte te raznoliku ponudu usluga i zabave.

Odluka o promjeni imena BBI Centra došla je u sklopu napora društva “BBI Real Estate” d.o.o. Sarajevo kao vlasnika objekta da donese novu vrijednost nakon COVID poremećaja na tržištu i ponudi novo iskustvo kupovine svojim kupcima i zakupcima.

Jedan od razvojnih projekata našeg Društva je i poslovna zgrada u ulici Maršala Tita, koja će biti samo jedan od projekata "ARIA Business" koje Društvo namjerava realizirati. Primarno smo fokusirani na razvoj i realizaciju maloprodajnih, uredskih i rezidencijalnih projekata, prepoznatljivih po kvaliteti gradnje i visokim standardima upravljanja. Iz tog razloga brand ARIA i dalje će se povezivati s kvalitetom. Stambeni projekti nosit će ime “ARIA Living” jer naša ARIA porodica ostaje pouzdan i stabilan partner. Svojim posjetiocima ćemo nastaviti pružati kvalitet i visoke standarde poslovanje.

Veselimo se vašim dolascima u ARIA shopping centar, mjesto gdje ćete uživati u kupovini i kvalitetnom druženju sa svojim porodicama i prijateljima ili susretima s poslovnim partnerima jer ARIA je uvijek bila vaše omiljeno mjesto susreta i tako će i ostati.

Zadnje vijesti

Discover your favourite shops & restaurants