Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
1676894443-20230217-110853.jpg Galerija (+20)

ARIA obradovala štićenike Dnevnog centra za djecu i odrasle sa posebnim potrebama Visoko

Predstavnici Uprave ARIA mall-a, Društva BBI Real Estate d.o.o., posjetili su JU Centar za djecu i odrasle sa posebnim potrebama Zeničko-dobojskog kantona, Dnevni centar Visoko te tom prilikom uručili prigodne poklone štićenicima ovog Centra.

Centar pruža usluge djeci, mladim i odraslim osobama s posebnim potrebama s područja općina Visoko, Kakanj, Breza i Vareš. U radu s djecom i odraslim licima s posebnim potrebama stručni tim Dnevnog centra koristi multidisciplinarni pristup. Radi poboljšanja psihofizičkog razvoja korisnika i unapređenja kvaliteta njihovog života, pružaju se usluge grupnog i individualnog stručnog rada.


“Drago nam je da smo posjetili Dnevni centar za djecu i odrasle sa posebnim potrebama u Visokom i što smo se upoznali sa štićenicima koji su nam opisali svoju svakodnevnicu u Centru i pokazali svoje zaista kreativne radove. Moramo priznati da su nas jako lijepo ugostili. Nadamo se da će pokloni koje smo donijeli izmamiti osmijehe na njihovim licima. Želimo se posebno zahvaliti i našim dugogodišnjim poslovnim partnerima, firmi Greenline d.o.o. koja je ustupila svoj kombi i vozača za prevoz te nam na taj način pomogla da dostavimo poklone u Centar”, poručuju iz Uprave ARIA mall-a.

Društvo BBI Real Estate d.o.o. konstantno se trudi djelovati društveno-odgovorno i biti od koristi tamo gdje je to najpotrebnije. Ističu da ovo sigurno nije njihova posljednja posjeta ovom Centru.

“Vjerujemo da ćemo i u budućnosti imati korisna zajednička druženja te da će ovaj Centar ostvariti sve svoje planove s ciljem pružanja što kvalitetnije i sveobuhvatnije usluge svojim korisnicima”, poručili su.

Koordinatorica poslovnih jedinica Javne ustanove Meldina Ugarak kao i voditelj Centra Emir Šišić, iskazali su svoju zahvalnost za uručene poklone kao i iskazani interes za rad ove Javne ustanove kao i njene štićenike.

Zadnje vijesti

Discover our latest news, sales & events