Today we are open from 09.00 to 21.00

Open fashion Night - making off

Open Fashion Night, koji je organizirao BBI Centar u Domu mladih, okupio je veliki broj svjetskih brandova koji su predstavili svoju ponudu za Proljeće / Ljeto 2012. Revija je prezentirana u 5 dijelova: Swim Wear, Casual, Elegance, Kids, BH Fashion.

Brendove kao što su US Polo, Armani, Cacharel, Tommy Hilfiger, Mexx, Jones, Belissima, Okaidi, XYZ, Skiny, Lisca, vješto su prezentirali bh. manekeni. Publici su se predstavili i bh. dizajneri Adnan Hajrulahović Haad i Nataša Erić.

Modna revija nosi naziv Open Fashion Night by ordinary people jer se radi o odjeći koju možete nositi u svakodnevnim situacijama, a i činjenici da su je osim profesionalnih manekena nosili i ljudi koji su prvi put stali na modnu pistu.

Danijela Mijatović, Anita Polunić, Ervin Kajević, Dejan Radonić, Voljen Gubeljić, samo su neki od modela koji su prezentirali navedene brendove. Ali među modelima su se našli i članovi plesnih grupa Fresh Generation i AvantGarde koji su u Domu mladih, zajedno sa djecom, priredili reviju KIDS uz veseli plesni show.

Back to videos