Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
450x450_2014_12_19_12_35_33_3.jpg

Uniexpert

Kompanija je osnovana 1999 godine, kao društvo za informatiku, menadžment, edukaciju i trgovinu, sa 100% privatnim osnivačkim kapitalom. Osnovna djelatnost društva je trgovina informatičkom, telekomunikacijskom i multimedijalnom opremom i uređajima na području Bosne i Hercegovine.

Kompanija trenutno ima 5 modernih maloprodajnih objekata, te veleprodajno skladište sa proizvodno-servisnim pogonom u Sarajevu. Pored toga, kupcima na raspolaganju stoji 24 sata dnevno i on-line shop.

U proteklih nekoliko godina, razvili smo i izgradili sopstveni računarski brend, respektabilni infrastrukturni kapital, široku maloprodajnu mrežu, prepozatljivi kvalitet i stabilne poslovne odnose sa brojnim partnerima u zemlji i inostranstvu.

UNI-EXPERT d.o.o. ima zaključene Ugovore o generalnom zastupništvu, odnosno distribuciji za područje Bosne i Hercegovine sa više eminentnih internacionalnih kompanija od kojih izdvajamo: ACME, AOC, Cooler Master, CM Storm, Elephone, Intex, Logilink, MSI, Mustek, Oukitel, TP-Link.

U Septembru 2012. godine UNI-EXPERT d.o.o. je kao poseban organizacijski segment otvorio svoju prvu prodavnicu Bambini Mondo, specializiranu trgovinu za djecu od 0-12 godina i buduće majke.

Kompanija danas ima 25 uposlenika, flagrantno izražen trend rasta obima poslovanja, veoma mlad i ambiciozan menadžment, vrlo fleksibilnu organizaciju i jasno profilirane planove razvoja.