Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
tintilinic_brandovi.jpg

Tintilinić

Trgovine Tintilinić – više od 20 godina sa Vama! Sve što trebate od opreme za bebe i djecu nalazi se na jednom mjestu. U širokom asortimanu proizvoda možete pronaći: kolica, krevetiće, hranilice, autosjedalice, igračke, odjeću za bebe i djecu, vrtiće, cjelokupan program za sigurnost beba te mnogo drugih proizvoda.

Svjetski renomirani brandovi kao što su Peg Perego, NUK, Carters, OshKosh, Bruder, Bubchen, Tigex i mnogi drugi. Od samih početaka kompanija nastoji zadovoljiti potrebe svojih kupaca sa asortimanom robe vrhunske kvalitete kao i kvalitetnom uslugom prodajnog osoblja.

PEG PEREGO


Nakon 60 godina izrade dječjih kolica, autosjedalica, hranilica, malih vozila za djecu , obitelj Peg Perego postala je poznata po dizajnu i izradi dječjih kolica i autića na baterije koji zadovoljavaju sve potrebe korisnika. U svim procesima proizvodnje koristi se najnovija napredna tehnologija koja je u skladu s međunarodnim sigurnosnim standardima.

Peg Perego je ponosan na svoju dugogodišnju tradiciju izrade, ali isto tako potiče i razvoj novih inovativnih proizvoda koji čine život lakšim i reflektiraju talijanske najsofisticiranije trendove. Originalne i maštovite ideje uz inteligentna riješenja proizlaze iz Peg Perego istraživanja. Tu su proizvodi za vas i vašu obitelj i vaš stil života. Pozivamo vas da uđete u Peg Perego svijet i otkrijete elegantniji,lakši i ugodniji život s vašim djetetom.

NUK


NUK proizvodi namijenjeni su djeci od rođenja do školske dobi i već preko 60 godina sinonim su za kvalitetu, sigurnost, praktičnost, jednostavnost i moderan dizajn. Više od 60 godina , NUK je slušao stručnjake: žene, doktore, nutricioniste, a pogotovo majke i očeve, da bi naučio o potrebama djece u tim dragocenim prvim godinama. U svaki dan uložili smo trud kako bismo pronašli nova riješenja, koja olakšavaju život roditeljima i potiču odrastanje djece.

CARTER’S


Postoji razlog zašto je Carter’s vodeći brend dječje odjeće u svijetu danas. Kvalitetna tkanina, predivan dizajn i prelijepi detalji stvaraju brend u koji mame imaju povjerenja generacijama. Od njihovih udobnih bebi farmerki do praktičnih bebi pidžama , mame mogu računati na Carter’s zato što su sve bebine potrebe u prvom planu. Baby friendly karakteristika je i ta što se ramena mogu proširiti i omogućiti oblačenje preko bebine glave. Nakon što su se ustalili kao jedna od vodećih kompanija u Americi , izazov im je sve veća popularnost na novim tržištima u Evropi i širom svijeta.

KANZ


Kanz je njemački proizvođač dječije odjeće poznat još od daleke 1949. godine. Udobnost i funkcionalnost u sprezi sa najnovijom dječijom modom je sinonim za KANZ. Proizvodi KANZ-a su medicinski testirani, ne iritiraju kožu i biokompatibilni su.Svjesni potreba potrošača, razvijaju i posebnu liniju proizvoda za bebe izrađenih od organski uzgajanog pamuka. Uspjeh postignut stalnim osluškivanjem kupaca, inzistiranjem na pouzdanosti i kvalitetu svojih proizvoda, ogleda se u rasprostranjenosti ovog brenda preko 30 zemalja i više od 2500 maloprodajnih objekata širom svijeta.

OSH KOSH


Osh Kosh B'Gosh pravi odjeću profinjenog kvaliteta još od 1895. Specijalizirali su se za odjeću za dječake i djevojčice koja je dostupna širom svijeta. Od igranja pred spavanje, u školi i van nje, Osh Kosh nastoji da nastavi da proizvodi “zabavu”, dječiju i bebi odjeću koja je napravljena da traje.

BUBCHEN


Bubchen je dobro poznat, kvalitetan njemački brend za njegu beba. Kompanija vjeruje da je briga o bebi stvar povjerenja. Mame, pedijatri, dermatolozi preporučuju Bubchen u Europi. Bubchen kozmetika za njegu beba, nudi proizvode na bazi prirodnih sastojaka, uključujući veliki broj hranjivih biljnih ulja u kombinaciji sa kamilicom i kalendulom. Svi proizvodi za bebe su posebno dizajnirani za zaštitu i ishranu kože beba.

TIGEX


Dizajniran da potiče razvoj bebe i opreznost , TIGEX Baby Care proizvodi su prilagođeni svakoj fazi njihovog rasta . Njihova izreka - " Inspirativno za bebinu dobrobit " dostojno ilustrira misiju kompanije: želja da se obezbijedi udobnost i sigurnost za bebu i roditelje.

Da bi se zadovoljile vaše potrebe koliko je to moguće , svi njhovi proizvodi su dizajnirani uz pomoć stručnjaka: oni uključuju dizajnera, medicinske sestre za njegu bebe, pedijatre , terapeute…

LENA


Tvrtka osnovana 1997. godine koja se sa sjedištem nalazi u Češkoj. Lena se specijalizirala na izradu visokokvalitetnih igračaka od plastike, igračaka koje potiču razvoj djeteta kao i i linije mozaik kojom dijete potiče kreativnost.

BABY FEHN


Od 1949. brend Fehn se zalaže za inovativne i kvalitetne dječje igračke od rođenja nadalje. Naši proizvodi su vrlo lijepi, mekani i idealan su poklon za sve male bebe. Sa Baby Fehn igračkama dijete razvija motoričke sposobnosti, maštu i potiču svoje vizualne sposobnosti, kao i osjetilo sluha i dodira. Sigurnost i kvaliteta su najvažniji za ovaj brend.

U proizvodnji se koriste isključivo kvalitetni materijali i vrši se trajna kontrola igračaka. Osim toga svi proizvodi su testirani u skladu s europskim standardima sigurnosti TÜV Rheinland LGA Products GmbH u Nürnbergu, vodećeg ispitnom institutu za igračke u Njemačkoj.

PLEBANI


Firma sa sjedištem u Italiji. Specijalizirana za proizvodnju dječje opreme kao što su autosjedalice, kolica, hranilice, ležaljke. Firma također proizvodi i određeni segment igračaka.