Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
timberland_slika.png

Timberland

Klasični odjevni predmeti inspirisani prirodom , tradicionalnim, grubim „stylingom“ kao i funkcionalnim detaljima ocrtavaju kolekcije ovog svjetski poznatog brenda.

Naša misija je da opremimo ljude koji su spremni da poboljšaju svoj život I naprave promjene u svom svijetu. Mi to uspijevamo tako što kreiramo i proizvodimo iznimne proizvode koji prave razliku u društvu u kome živimo i radimo.


Veličanstvena priroda je oduvijek bila osnovni dio Timberlendovog DNK, takav se trend očituje linijom odjeće i obuće inspirirane avanturističkim stilom života kao i „stylingom“ surove prirode.                 

Timberland upotrebljava najkvalitetniji materijal i tehnologiju, a kada je to moguće upotrebljavaju se i organski uzgojeni, prirodni materijali, ekološke boje i reciklirani sastojci.Klasični odjevni predmeti inspirisani prirodom , tradicionalnim, grubim „stylingom“ kao i funkcionalnim detaljima ocrtavaju kolekcije ovog svjetski poznatog brenda.


Mi proizvodimo čizme, cipele, odjeću i opremu koja je dovoljno udobna da se nosi cijeli dan i dovoljno čvrsta da se nosi tokom cijele godine.
Uživamo u svakom trenutku provedenom u prirodi, zato vrijedno radimo da kreiramo obuću i odjeću koja će učiniti to iskustvo boljim.