Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
84796493_175131806923364_4746578910991351808_n.jpg Galerija (+11)

Trussardi

Poznati talijanski brend Trussardi otvoren je u ARIA mall-u. Nova monobrend radnja otvorena je na drugom spratu i nudi luksuzan asortiman odjeće i modnih dodataka.

Trussardi brend je više od 100 godina simbol talijanske kvalitete i inovacije, globalno je poznat po vrhunskoj kvaliteti, eleganciji i eksperimentiranju u svijetu mode i dizajna.

Sada je tu, na dohvat ruke, uz obogaćenu ponudu posebnih linija Tru Trussardi i Trussardi Jeans jer grupa neprestano obogaćuje ponudu novim kolekcijama. Trussardi kolekcije karakterizira stil koji je istovremeno snažan i diskretan, te klasičan luksuz kojem se pridaje moderan i originalan zaokret.

Dizajn ovog brenda je izuzetno moderan i profinjen, savršeno spaja naizgled nespojive kombinacije tkanina i dezena pronalazeći inspiraciju u životu dinamičnih i kreativnih ljudi koje prati u svim prilikama.

Poseban akcenat je na luksuznom, profinjenom i praktičnom dizajnu torbi koje možete pronaći u našoj ponudi, te obradovati sebe i sebi drage osobe. U novoj radnji možete naći mušku i žensku kolekciju garderobe, cipele, torbe, satove ali i mnoštvo drugih detalja assesoara koji čine modu i stil.

Posjetite Trussardi radnju i uvjerite se: na drugom spratu ARIA mall-a u Sarajevu čeka vas ljubazno osoblje da pomogne u odabiru savršene odjevne kombinacije.

Dobro došli!