Danas smo otvoreni od 10.00 do 18.00
1674650433-dsc-1403.jpg Galerija (+4)

Symphony

IT kompanija Symphony svoj globalni utjecaj kreira kroz urede u 12 država svijeta, a više od deset godina sarađuju i grade partnerske odnose sa nekim od Fortune 10 kompanija, najpoznatijim startapima iz Silicijske doline, svjetskim liderima i korporacijama. Rade na projektima iz oblasti bankarstva, zdravstvene zaštite, trgovine, transporta te projektima iz oblasti energetskog sektora.

Kompanijsku kulturu grade sa najtalentiranijim ljudima čiji su rast, napredak i inicijative u fokusu svih njihovih aktivnosti.

Kultura koju Symphony njeguje, pored benefita za dobrobit i bolju kvalitetu života, zasniva se na ulaganju u profesionalni rast i razvoj pojedinaca i timova. Kroz individualne razvojne planove, edukacije, radionice i sesije sa fokusom na razmjenu znanja i iskustava, svojim ljudima daju dodatnu vrijednost i mogućnost stalnog napredovanja. Osim toga, ulaganje u najsavremeniju radnu opremu, privatno zdravstveno osiguranje te fleksibilno radno vreme i mogućnosti rada od kuće, u Symphonyju je svim zaposlenim pružena i mogućnost rada iz bilo kojeg od razvojnih centara u Bosni i Hercegovini, Srbiji ili Sjevernoj Makedoniji.

Tehnološki centar IT kompanije Symphony u Sarajevu nalazi se na adresi Zlatna dolina 1, na olimpijskoj planini Trebević. Radi se o prvom tehnološkom centru u Bosni i Hercegovini–najsavremenijem prostoru za rad prilagođen potrebama svih članova zajednice. Ovim potezom Symphony jasno pokazuje svoje ambiciozne planove za rast, te dodatno učvršćuje svoju poziciju kao jednog od IT lidera u jugoistočnoj Evropi.

Dio uredskih prostorija kompanije Symphony nalazi se i u ARIA mall-u na 5. spratu!