Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
38505823_1798686253581002_8937557352173797376_n.jpg Galerija (+6)

Stelo Sports Limited

SPORT LIMITED by STELO obuće, shop aksesoara od koźe, te odjeće vrhunskog kvaliteta nalazi se u ARIA mall-u na prvom spratu.

U cilju kontinuiranog napretka i praćenja modnih trendova, odlučili smo se za jednu specijaliziranu radnju koja će u svojim asortimanom zadovoljiti ukuse i onih čiji odabir nije stroga elegancija, a u isto vrijeme żele nositi modele koji su udobni, sportski a elegantni.

Brendovi koje SPORT LIMITED by STELO zastupa u novootvorenom prodajnom mjestu su : ROBERTO BOTTICELLI, FABI -BARACUDA, VALENTINO SPORT, ALBERTO GOZZI, PAUL&SHARK yahtLINE I ADMIRALby SHARK

Svi modeli su limitirani dio kolekcije ovih modnih brendova, i stvoreni za one koji nisu zadovoljni trivijalnostima i neprestanim ponavljanjima u demenu dizajna. Oni su namenjeni onima koji veruju da kvalitet života znači kako se okružiti lijepim stvarima, ali i koji vode računa o kvalitetnim materijalima, bojama i dezenima.

Strast prema umetnosti i njen savez sa luksuznom obućom i odjećom i kreacijama su osnove za svaki proizvod bredova SPORT LIMITED by STELO.

Iako visoke potpetice izgledaju elegantno i vizuelno poboljšavaju vaš izgled, ravna obuća je nešto što svi volimo i biramo kada govorimo o komforu i udobnosti. Ravna obuća, poput, elegantnih “city patika” ili mokasina, može biti podjednako moderna kao oni modeli sa vrtoglavo visokim štiklama.

Sportski modeli su idealna obuća kako za ljetno tako i za jesenje vrijeme, jer se dobro slažu sa svim stilovima odevanja – možete ih nositi sa šarenim haljinama ili poslovnim odelima. Opuštene ili elegantne varijante takođe savršeno izgledaju kada su kombinovane sa dobrim mokasinama ili elegantnim tenama.

Naravno o kvaliteti I materijalima od kojih su ovi modeli izradjeni suvišno je pričati obzirom da su napravljene su od visoko kvalitetne kože I materijala, a dostupni su u različitim bojama, kao i sa više dezena i stilova, koji će zasigurno zadovoljiti svačiji ukus.