Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
20170526_102919_resized.jpg Galerija (+7)

Sancta Domenica

U ARIA mall-u, na 4. katu, otvorena je prva trgovina Sancta Domenice u BiH. Riječ je o vodećem hrvatskom maloprodajnom trgovcu elektronikom koji se na tamošnjem tržištu profilirao ponudom TOP brandova na jednom mjestu uz izvrsne cijene i pogodnosti plaćanja i dostave.

Ključni dio asortimana ove trgovine je GAMING, posebice PlayStation portfeljo igraćih konzola, VR naočala, dodatnog pribora te dosada najšira tržišna ponuda igara svih vodećih izdavača poput Sonya, Electronic Artsa, Ubisofta, 2K, Activison-Blizzarda, Bethesde, Square Enixa i drugih, za što sve je Sancta Domenica ujedno i ovlašteni generalni uvoznik i distributer za tržište BiH.

Novootvoreni supermoderni SD Store u BBI Centru krasi i najbogatija PlayStation experience zona u ovom dijelu Europe, gdje možete iskusiti 4K HDR Gaming na snažnoj PS4 Pro konzoli i velikim 55“ ekranima, doživjeti uzbudljivo PlayStation VR iskustvo ili premijerno, prvi puta u BiH, isprobati revolucionarni Racing motion simulator te odvoziti zapanjući Rally ili F1 utrku, kao da ste u stvarnom bolidu.

Uz niske cijene elektronike, plaćanja na rate, besplatnu dostavu, Sancta Domenica ponajviše ulaže u svoje djelatnike u trgovinama, pa možete očekivati vrhunsku uslugu i uvijek koristan savjet više prilikom kupovine. Vidimo se u ARIA mall-u!