Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
modiana_bbi_01.jpg Galerija (+20)

Modiana

Modiana, nova shopping oaza, svoja vrata je otvorila u ARIA mall-u. U novootovrenoj trgovini prisutni su dobro poznati urbani brendovi po kojima je ovaj lanac prepoznatljiv već dugi niz godina.

Gerry Weber, Barbara Lebek, Fynch Hatton, s.Oliver, Soyaconcept, Brax i CasaModa brandovi su koje vole poklonici inovativnog dizajna, funkcionalne i moderne odjeće i besprijekorne kvalitete.

Jedan od novih načela i vrijednosti novog koncepta Modiana trgovina jeste podržavanje i podsticanje domaćih bh. proizvođača u sferi tekstila. Stoga ćete u Modiana trgovinama moći da kupujete odjevne komade bh. brendova kao što su Koteks, ALmade i mnoge druge.

Kod novog koncepta MODIANA poslovnice, iskustvo kupovine je optimizirano pomoću funkcionalnijeg, svestranijeg namještaja i struktura koje omogućuju jednostavno kretanje po trgovini, bolji prikaz odjeće te stoga jednostavniji način izlaganja sezonskih trendova. Za razliku od prethodnih koncepata trgovine, na zidovima i jedinicama nisu izložene opsežne kolekcije, već ih mijenjaju komadi odjeće koji predstavljaju imidž, koji u kombinaciji jasno prikazuju koncept svake kolekcije.

Tu su i posebne zone s dodacima za muškarce i žene, gdje je koncentrirana većina predmeta iz ove skupine, s naglaskom na njihovu prisutnost i vidljivost u području.

Posjetite Modiana trgovinu u ARIA mall-u za dozu prave modne inspiracije!