Danas smo otvoreni od 09.00 do 21.00
ekuponba.jpg

ekupon.ba prodajno mjesto

Na jednom od najprometnijih mjesta u Sarajevu BBI Centru, korisnici portala ekupon.ba odnedavno mogu kupiti kupone, te na još lakši način ostvariti popuste od 50-90 posto na proizvode, usluge, putovanja ili obroke u najpopularnijim restoranima.

Osim lakše kupovine i dolaska do željnog kupona, tu su i novosti i velike pogodnosti za poslovne partnere. Ekupon prodajno mjesto mozete posjetiti na etaži 0 u administrativnom dijelu BBI Centra u blizini BBI banke.

Prodajno mjesto sa sloganom: "Prošetaj, kupi i uštedi", koje se nalazi na 0 - etaži (poslovni dio) BBI tržnog centra će olakšati korisnicima preuzimanje svojih kupona. Zaboravite na proviziju bankama, zaboravite na čekanje da se Vaš eKredit dopuni, samo što trebate učiniti je da posjetite BBI Centar i izvršite kupovinu.

Naše ljubazno osoblje će Vam omogućiti da pregledate sve aktivne ponude na tabletu i da se bez pritiska i žurbe odlučite na kupovinu željene ponude. Za sve dodatne informacije budite slobodni da kontaktirate na broj 062/703-195.

Na ovom prodajnom mjestu moći ćete:

Izvrišiti registraciju kako biste obavili kupovinu,

Izvršiti uplatu eKredita koje će Vam se odmah prikazati na profilu,

Izvršiti direktno kupovinu aktivne ponude, a uz to ćete dobiti instant kupon kako biste mogli odmah preuzeti proizvod ili dobiti uslugu,

Informisati se detaljno o svim aktivnim ponudama i cijenama

Isprintati poklon instant kupon - ukoliko ste obavili kupovinu a niste imali vremena ispritati kupon koji želite pokloniti Vama dragoj osobi to možete učiniti na prodajnom mjestu eKupona.